Zubni implanti

Zubni implanti

Kada su u pitanju zubni implanti, naše putovanje započelo je 2003. godine dok smo živeli u Torontu, Kanada sa našim prvim implantima koje smo postavili uz pomoć Tenax Dental Implants sistemom, a kasnije i sa raznim drugim sistemima. Zubni implanti su prešli dug put, danas imaju mnogo veću uspešnost i to je uglavnom zbog novog dizajna i naše sposobnosti da mnogo bolje planiramo svaki detalj koristeći digitalno planiranje, 3D štampanje i postavljanje implanta uz pomoć 3D štampanih vodiča. Od povratka u Srbiju uspeli smo da unesemo neke inovacije u ovo polje i postanemo pioniri u određenim tehnikama i pristupima lečenju.

Svaki slučaj pacijenta je specifičan i zahteva individualni pristup. Početak bilo kog tretmana je stomatološka konsultacija i 3D CBCT poslat na našu ordinaciju kako bismo mogli da napravimo tačan plan lečenja i troškove za naše pacijente.

Sarađujemo sa najboljim proizvođačima kako bismo našim pacijentima pružili sigurne i pouzdane rezultate. Koristeći Straumann i MiS Dental Implants sisteme, uspeli smo da postignemo neverovatne rezultate čak i kod najtežih slučajeva.

Zubni implanti Beograd - Cena

Kompletan cenovnik možete pogledati ovde

Otvori detaljni cenovnik

Primeri cena implanta

Tooth Implant
Zubni implant CTech
35.400 RSD (okvirno 300 €)
Tooth Implant
Zubni implant MIS
41.300 RSD (okvirno 350 €)
Tooth Implant
Zubni implant MIS premium
47.200 RSD (okvirno 400 €)
Tooth Implant
Zubni implant Straumann
64.900 RSD (okvirno 550 €)
Tooth Implant
Zubni implant Straumann SLActive
70.800 RSD (okvirno 600 €)

U ponudi imamo i druge implant sisteme kao i sistemi na mini implantima.

Krunice na implantima

Tooth Implant
Metalno Keramicke krunice na implantu
150 €)
Tooth Implant
Cirkonija ( Bezmetalne krunice )
250 €
Tooth Implant
Emax
Na Upit

Abamenti

Zavisno od modela implanta cene abutmenta se kreću između 110€ i 250€

Garancija

DOŽIVOTNA GARANCIJA

Na sve usluge dajemo višegodišnju garanciju, a na zubne implante dobijate doživotnu garanciju!

Tooth notice

Interesuje vas cena za vaš slučaj?

Pošaljite nam Vaš 3D snimak ili zakažite besplatne konsultacije kod nas kako bi Vam što bolje objasnili postupak i sve mogućnosti, svaki slučaj je specifičan i zahteva individualni pristup. Nakon provere 3D snimka dobijate kompletnu ponudu kao i svaki korak. Ponuda sadrži cenu svake faze bez skrivenih troškova .

Kontaktirajte nas
Tooth notice

All-on-4 i All-on-6

All-on-4 i All-on-6 implanti su visoko efikasne metode za rekonstrukciju potpunog zubnog luka. Ovi postupci pružaju trajna rešenja za povraćaj izgubljenih zuba i vraćanje prirodne funkcionalnosti i estetike osmeha.

All-on-4 Metoda

Uključuje postavljanje četiri implanta u vilici. Ova tehnika omogućava stabilnu osnovu za pričvršćivanje zubnog mosta koji sadrži sve zube. Zahvaljujući brzom procesu i minimalnom broju implanta, pacijenti mogu brzo dobiti novi set zuba i uživati u potpunosti obnovljenom osmehu.

All-on-6 Metoda

koristi šest implanta, pružajući dodatnu stabilnost i podršku. Ova tehnika je posebno pogodna za pacijente s manjom gustinom kostiju ili slabijom vilicom. Pomoću šest implanta, zubni most se čvrsto pričvršćuje i pruža dugotrajnu funkcionalnost.

Kako biste pronašli najbolje rešenje za svoje potrebe, posavetujte se s našim stručnjacima stomatologije. Naš tim će vam pružiti sveobuhvatnu procenu i individualno prilagođene planove tretmana, osiguravajući vam najkvalitetniju uslugu.

All-on-4 i All-on-6 implanti su inovativni i pouzdani postupci koji mogu transformisati vaš osmeh. Kontaktirajte nas danas i vratite se osmehu koji zaslužujete!

Garancija

Garancija

Od svih proizvođača dobijate doživotnu garanciju za implante, a od ordinacije dobijate godinu dana garancije na vezu zubnog implanta sa Vašom kosti, kako na zubni implant tako i na protetsku nadogradnju.

Garancija važi uz redovne kontrole na šest meseci.

Implantologija uz pomoć digitalnog planiranja

Sigurna, precizna i predvidljiva ugradnja implantata.

Kako se radi 3D vođena implantologija?

Počinjemo sa CBCT snimkom / 3D rendgenskim snimkom, koji nam prikazuje vilicu i kompletnu anatomiju pacijenta. Sa pomoću 3D softvera, idealna pozicija i veličina svakog zubnog implanta se virtualno planira prema najpogodnijim područjima. Podaci o poziciji implanta i veličini se prenose u 3D štampač, gde se pravi precizni 3D vodič. Tokom hirurškog postupka, postavljanje zubnog implanta će biti vođeno tačno planiranom preciznošću putem ovog 3D hirurškog vodiča. Kasnije, nakon planiranja pomoću 3D štampača, možemo razviti personalizovane vodiče.

Prednosti 3D vođene Implantologije:

  • Tačno i predvidljivo postavljanje zubnih implanta
  • Eliminacija potrebe za incizijama mekog tkiva
  • Smanjen rizik od oštećenja okolnih zdravih tkiva
  • Smanjene postoperativne komplikacije poput otoka, modrica i bola

Često postavljana pitanja u vezi zubnih implanta

Kome se preporučuju zubni implanti?

Zubni implanti se preporučuju svim osobama koje su izgubile jedan ili više zuba. Oni su posebno pogodni za osobe koje imaju problema sa protezama, jer ih implanti fiksiraju na mesto i omogućavaju da se normalno žvaće i govori. Zubni implanti su takođe dobar izbor za osobe koje imaju dijabetes ili parodontitis, jer su otporni na ove bolesti.

Kako se izvodi ugradnja zubnih implanta?

Ugradnja zubnih implanta je rutinska procedura koja se izvodi u lokalnoj anesteziji. Implant se ugrađuje u vilicu u jednom ili dva zahvata. Nakon ugradnje implantata, potrebno je da prođe nekoliko meseci kako bi se implant srastao sa viličnom kosti. Nakon toga se na implant postavlja krunica, most ili proteza.

Prednosti zubnih implanta

Zubni implanti imaju brojne prednosti u odnosu na druge metode zamene izgubljenih zuba. Oni su izuzetno uspešni i retko dovode do komplikacija. Zubni implanti su trajno rešenje, što znači da ih nećete morati menjati tokom života. Oni takođe ne zahtevaju nikakvu posebnu brigu ili održavanje.

Šta se dešava ako ne ugradite zubne implante?

Ako ne ugradite zubne implante, moraćete da nosite proteze. Proteze nisu trajno rešenje i mogu da izazovu probleme sa žvakanjem i govorom. Takođe, proteze mogu da oštete okolno tkivo. Ukoliko postoji mogućnost zubni most može da nadoknadi zube.

Zašto je važno da se obratite stomatologu?

Stomatolog će vas pregledati i utvrditi da li ste kandidat za ugradnju zubnih implanta. On će vam takođe dati savete o tome kako da se pripremite za ugradnju implanta i kako da se brinete o njima nakon ugradnje.

Kako da pronađete dobrog stomatologa?

Možete pronaći dobrog stomatologa tako što ćete se raspitati kod prijatelja i porodice ili tako što ćete pročitati recenzije na internetu. Takođe, možete se obratiti stomatološkoj komori u vašem gradu i zatražiti preporuku.