Keramičke fasete (Viniri)

Poboljšajte svoj osmeh ultra tankim keramičkim fasetama.

Keramičke fasete (Viniri)

Želite li promeniti oblik ili dužinu zuba, kompletno osvežiti osmeh, zatvoriti razmak između prednjih zuba ili su vam zubi istrošeni? U takvim situacijama, keramičke fasete su idealno rešenje. Ugradnjom keramičkih faseta na samo prednje površine zuba do dubine cakline od maksimalno 0,5 mm, postiže se vrhunska i prirodna estetika. Međutim, pre nego što započnemo sa postavljanjem faseta, neophodno je da isplaniramo vaš novi osmeh.

Prvi korak je uzimanje otiska i izrada Wax Up modela koji se pravi na osnovu vaše trenutne situacije. Wax Up model pokazuje kako će finalni rad izgledati i daje nam mogućnost da napravimo sve potrebne izmene u vezi sa oblikom budućih zuba. Ovaj korak nam omogućava da budete sigurni u oblik i izgled vaših budućih faseta.

Fasete nisu za svakoga i neophodne su konsultacije i pregled. Za pacijente koji ne žele da se uklanja deo površine njihovih zuba, postoji rešenje sa keramičkim fasetama koje ne zahtevaju brušenje površine zuba. Ovaj tip fasete se naziva No Prep Viniri (Lumineers) i savršeno je rešenje za sve koji žele da sačuvaju strukturu svojih prirodnih zuba i postignu željeni osmeh. Postupak se radi bez anestezije i bez brušenja zuba. Ovaj neinvazivni postupak omogućava nam da postignemo savršene rezultate. Posetite nas kako biste saznali da li ste kandidat za No Prep Vinire.

Koliko koštaju fasete - viniri?

Kada je u pitanju cena faseta, postoje razne opcije u zavisnosti od metoda i materijala, poput E.Max i cirkona kao i Lumineers . Najbolji način da saznate cene je da nas kontaktirate ili posetite za besplatne konsultacije kako bismo bolje razumeli vašu trenutnu situaciju i pronašli najbolje rešenje u skladu sa vašim željama.

Koliko koštaju fasete - viniri?

Cena keramičkih faseta (220 €)
E.Max Fasete, Luminiri (250€)