Mezoterapija

Tooth notice

Povećanje usana

Povećanje usana

Unapredite lepotu svojih usana pomoću Restilane i Teosial dermalnih filera, koje primenjuje iskusni specijalista u Novadentu. Usne su važan deo lepote lica. Za mnoge ljude punije i senzualnije usne su visoko na listi želja.

Oni se mogu stvoriti korišćenjem materijala koji se prirodno nalazi u telu. Jednostavan, siguran, privremeni tretman dermalnim filerom može dodati volumen i definiciju što može poboljšati male, tanke usne. Postupak takođe može uravnotežiti asimetrične usne ili smanjiti izgled tih finih, vertikalnih linija.

Tooth notice

Koliko dugo će trajati rezultati?

Rezultat obično traje između 6 i 12 meseci. Dugotrajnost ovih proizvoda je promenljiva i svaki pojedinac može dobiti drugačiji rezultat. Za vas se može napraviti plan za redovne naredne tretmane za održavanje početnog rezultata.

Šta je dermalni filer?

Dermalni fileri su materijali koji se često koriste za ispravljanje ožiljaka, bora i drugih depresija na koži. Često su neka vrsta mekog tkiva dizajniranog tako da omogućava ubrizgavanje u kožu radi poboljšanja izgleda. Generalno, napravljeni su od nekoliko vrsta materijala sintetičkih, veštačkih i prirodnih kategorija. Razvijeni su u različite standarde u zavisnosti od nivoa upotrebe

Koja vrsta dermalnog filera se koristi za poboljšanje usana?

Najčešći dermalni filer koji se koristi za područje usana je hijaluronska kiselina (kao što su Restilane i Teosial).

Hijaluronska kiselina je jedna od najsvestranijih i najfascinantnijih supstanci u prirodi. Nalazi se u celom telu, kao iu većini drugih živih organizama. Ima mnogo funkcija, na primer, daje koži elastičnost, daje našoj koži volumen i daje joj mladalački izgled Restilane i Teosial su sterilni gelovi koji se sastoje od neživotinjske, umrežene hijaluronske kiseline (HA) i kreiraju se u laboratorija. Ne sadrže ljudsku ili životinjsku DNK i imaju najbolji bezbednosni profil od svih punila koji su trenutno na tržištu jer je to jedini tip punila koji je reverzibilan.

Tooth notice

Mezoterapija

Mezoterapija je neinvazivna metoda koja se koristi za poboljšanje izgleda kože lica, vrata i dekoltea. Mezoterapija se sastoji od ubrizgavanja koktela aktivnih supstanci direktno u srednji sloj kože (dermis). Ovim se rehidrira i prirodno obnavlja njena struktura, postižući mlađi izgled i zapravo regenerišući tkivo kože. Različite kombinacije aktivnih supstanci nam omogućavaju da tretiramo raznovrsne promene na koži lica, vrata i dekoltea.

Indikacije za mezoterapiju

  • Izmorena, dehidrirana koža bez adekvatnog tonusa
  • Plitke bore na licu, vratu i dekolteu
  • Oštećena koža
  • Koža pod stresom
  • Koža preterano izložena suncu
  • Hiperpigmentacija
  • Ožiljci od akni
  • Podočnjaci i diskoloracija
  • Bore na licu, vratu i očnom predelu.

Procedura traje oko petnaest do trideset minuta i odmah se možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Tačan broj potrebnih tretmana i koktela zavisi od ozbiljnosti problema, željenih rezultata i zahvaćene regije

Tooth notice

Botoks

Botulinum toksin A, poznat pod brendom Botoks, je najpopularniji estetski tretman u našoj ordinaciji koji se pretežno koristi za izglađivanje bora u gornjem delu lica, kao i za prevenciju nastanka bora. U ordinaciji NOVADENT, sledimo jednostavnu filozofiju: cilj nam je da koristimo pravu dozu botoksa kako bismo smanjili mišićne kontrakcije, ali i da dozvolimo normalne izraze lica da se nastave. Na taj način postižemo veoma prirodan izgled, bez prepoznatljivog izgleda "ukočenog lica", minimizirajući rizik od neželjenih efekata. Rezultat je mlađa koža glatkijeg izgleda. Procedura traje do 15 minuta, a trajnost efekta je od 3 do 9 meseci, pri čemu se prvi efekti ispoljavaju nakon 7 dana, a definitivan efekat se postiže nakon 10-14 dana.

Spremni da poboljšate svoj osmeh?

Ili ste samo zainteresovani da razgovarate sa nama o mogućim opcijama i budućim koracima?

Zakaži termin