Istražite naš asortiman usluga koje pružamo

Novadent Dentalna Ordinacija

Tooth notice

Šta možemo učiniti za Vas?

Postoji gomila usluga koje pružamo našim pacijentima, za koje smo sigurni da biste rado proverili. Da biste to uradili, pratite dole i proverite neke ili sve usluge koje nudimo.

Opšta Stomatologija

Zahvaljujući kvalitetnim stomatološkim materijalima i veštinama u mogućnosti smo da ponudimo najbolje za naše pacijente. Individualni pristup pacijentima je ključan.

Find out more!

One Smile

Serija prozirnih plastičnih alajnera je napravljena da postepeno pomera vaše zube u željene položaje. Ovi alajneri se uklapaju preko vaših zuba i jedva su primetni.

Find out more!

Krunice i Mostovi

Vremenom, zubi mogu biti oštećeni, napukli ili oslabljeni karijesom. Zubari koriste krunicu da u potpunosti pokriju ili "poklope" oštećeni zub. Krunice se prave u skladu sa bojom vaših prirodnih zuba, a osim što jačaju oštećeni zub, mogu se koristiti za poboljšanje izgleda, oblika ili poravnanja vaših zuba.

Find out more!

Parodontologija

Otečene i krvareće desni su rani znaci da je prisutna upala. Ako se ništa ne preduzme, infekcija se može proširiti i uništiti strukture koje podržavaju vaše zube u kosti vilice.

Find out more!

Oralna Hirurgija

Kada pacijenti imaju zadovoljene sve svoje potrebe u jednoj ordinaciji, to omogućava bolje planiranje i predviđanje određenih hirurških zahvata. Planiranje određenih procedura sa 3D slikanjem omogućava nam da odštampamo hirurško mesto i planiramo svaki aspekt procedure.

Find out more!

Mezoterapija

Unapredite lepotu svojih usana pomoću Restilane i Teosial dermalnih filera, koje primenjuje iskusni specijalista u NovaDent ordinaciji. Usne su važan deo lepote lica. Za mnoge ljude punije i senzualnije usne su visoko na listi želja.

Find out more!

Furniri

Furniri su tanke, prilagođene školjke napravljene da pokriju prednje strane zuba, dizajnirane da oponašaju prirodne zube i prilagođene da stvore novi osmeh za pacijenta. Oni su opcija za ispravljanje zamrljanih, okrnjenih, pokvarenih ili iskrivljenih zuba ili podmlađivanje osmeha i izgleda pacijenta.

Find out more!

Zubni implantati

Svaki slučaj pacijenta je specifičan i zahteva individualan pristup, početak svakog lečenja je konsultacija stomatologa i 3D CBCT poslat u našu ordinaciju kako bismo imali tačan plan lečenja i troškove za naše pacijente.

Find out more!

Spremni da popravite Vaš osmeh?

Ili ste samo zainteresovani da porazgovarate sa nama o mogućim opcijama i budućim koracima?

Zakaži termin