Saznajte ko smo mi

Novadent Dentalna Ordinacija

35 Godina Izvrsne Stomatologije

Tooth notice

Ko smo mi?

NOVADENT DENTAL CENTAR je osnovan 1987. godine. Naša stomatološka ordinacija je rezultat više od tri decenije iskustva, strasti i ljubavi prema ovom poslu. Naš entuzijazam pokreću naši zadovoljni pacijenti i izuzetno smo ponosni na svaki osmeh koji smo dotakli i omogućili.

U našoj ordinaciji nudimo raznovrsne stomatološke usluge kroz koje ostvarujemo pouzdane i dosledne tretmane i rezultate.

Naše radno iskustvo u Kanadi nam je omogućilo da u Srbiju donesemo jedinstvene stomatološke tehnike i znanja što nas čini pionirima u različitim tretmanima u našoj zemlji. Nudimo moderan pristup u rešavanju čak i najtežih slučajeva, pri čemu postiženo kvalitetne rezultate i ostvarujemo visoke stomatološke standarde. Sa dentalnim implantima radimo od 2003. godine i od tada pružamo našim pacijentima različite mogućnosti tretmana i ostvarujemo odlične rezultate.

Tooth notice

MISIJA & VIZIJA

Naša misija je da razvijamo dugoročne odnose sa našim pacijentima i obezbeđujemo visokokvalitetne stomatološke usluge koje su personalizovane, iskrene, etičke i informisane. Naš cilj je da pružimo vrhunsku oralnu zdravstvenu zaštitu kroz multidisciplinarne, kvalitetne i pristupačne stomatološke procedure.

Naša vizija je da pomognemo Srbiji da postane lider u stomatološkom turizmu. Svesni smo hrabrosti i poverenja koje naši pacijenti iskazuju dolazeći u našu ordinaciju iz drugih zemalja ili čak prvi put posete Srbiju. Za stomatologe nije samo moralna obaveza da pruže najbolju negu pacijentu, već je od izuzetne važnosti postići i zadržati poverenje pacijenata.

MALO O NAMA

Mi smo porodična stomatološka ordinacija sa dve generacije stomatologa, i ponosni smo što smo u mogućnosti da pažljivo saslušamo brige i probleme svakog pacijenta, damo iskren savet i ponudimo najbolje moguće tretmane. Svakom pacijentu posvećujemo veliku pažnju i potrebno vreme. Iskrenost je ključna, a najvažniji korak pre početka bilo kakvog lečenja je poverenje, i u većini slučajeva uspevamo da vratimo poverenje koje su mnogi pacijenti izgubili tokom godina. Radujemo se vašem poverenju i poseti našoj ordinaciji

Dr. Radmila Jezdimir i Dr. Spec. Zlatko Jezdimir diplomirali su istovremeno u Sarajevu 1987. godine i ubrzo nakon toga otvorili svoju prvu stomatološku ordinaciju, a potom je preselili u Beograd, Srbija 1992. godine. Preselili su se u Toronto, Kanada 1996. godine, gde su nastavili svoju naprednu obuku iz stomatologije, da bi 2003.godine počeli da rade sa TENAX Dental Implants (Collingwood, Kanada) u Kanadi i dobili preporuke od Lindberg Homburger Modent Dental Studios (Toronto, Ontario), nakon čega su se vratili u Beograd.

Po povratku u Beograd otvorili su dve stomatološke ordinacije u Srbiji koje rade i danas, uz drugu generaciju stomatologa u porodici.

OVO JE VAŠA GODINA ZA OSMEH

Zaslužujete najbolju dentalnu negu!

Zakažite termin

VERUJTE NAŠEM ISKUSTVU I DOZVOLITE DA VAM ULEPŠAMO OSMEH.