Ultimativni Vodič za Dentalni Turizam

Novadent Dentalna Ordinacija

Tooth notice

Kako da zatražim ponudu i gde da odem?

KORAK 1

STUPITE U KONTAKT SA NAMA

Jedan od prvih koraka pre rezervisanja termina je da stupite u kontakt sa nama, bilo pomoću e-maila, pozovete nas na telefon ili nam jednostavno pošaljete SMS (SMS, VhatsApp, Viber). Takodje možete iskoristiti kontakt formu na našoj kontakt stranici.

KORAK 2

DOBITE BESPLATNU PONUDU

Drugi korak bi bio očekivanje cene tretmana. Određeni stomatološki tretmani uključuju pacijente koji moraju da nam pošalju panoramski snimak 3D rendgenskog snimka kako bismo dobili tačnu procenu troškova lečenja i mogućih opcija lečenja.

heart tooth

Ponosimo se time što dajemo tačne ponude bez skrivenih troškova, što znači da će svi troškovi koji se razmatraju biti konačni i nikakvi skriveni troškovi neće biti naplaćeni pacijentu nakon lečenja po dolasku u Beograd. Ovo je naša garancija. Na sve vaše nedoumice, pitanja i ponude će odgovoriti stomatolog, a ne pozivni centar, tako da ćete sve svoje podatke dobiti iz prve ruke.

Tooth notice

VREMENSKA LINIJA TRETMANA

 1. Korak 1

  Stupite u kontakt sa nama

  Kontaktirajte nas i recite nam kako biste želeli da vas kontaktiramo. Možete stupiti u kontakt pomoću e-maila, pozvati nas ili nam jednostavno poslati SMS (SMS, VhatsApp, Viber). Proverite našu Kontakt stranicu za više informacija.

 2. Kora 2

  Mi pozovemo Vas

  Mi ćemo stupiti u kontakt sa vama i uzeti u obzir sve vaše brige, očekivanja i početi da pravimo raspored lečenja i pregled troškova.

 3. Korak 3

  Šaljemo vam zvaničnu ponudu

  Ponuda se obično šalje potencijalnom pacijentu u roku od 24-48 sati, jer sve ponude piše stomatolog.

 4. Korak 4

  Detaljna pitanja i planiranje lečenja

  Ovaj korak podrazumeva da pacijent bolje razume tretman i druge opcije lečenja koje bismo preporučili. Na sva pitanja je odgovoreno i kreiran je konačni plan tretmana sa konačnim cenama i BEZ SKRIVENIH TROŠKOVA.

 5. Korak 5

  Dolazak i smeštaj

  Rezervacija pacijenta za određeni datum i planiranje dolaska pacijenta zajedno sa vozačem na aerodrom. Pacijenti po dolasku dobijaju SIM kartice za pozive/internet ili prenosivi WiFi ruter za lakši pristup internetu.

OVO JE VAŠA GODINA DA SE NASMEJETE

Imate li pitanja? Samo želite da pričamo o lečenju? Zatražite besplatnu ponudu danas!

Zatraži besplatnu ponudu
heart tooth

VERUJTE NAŠEM ISKUSTVU I DOPUSTITE DA VAM ULEPŠAMO OSMEH